Trezirea CONȘTIINȚEI înseamnă autocunoaștere şi dezvoltare personală, experiența de a fi întreg, complet și perfect; un mare potențial de inspirație. Să faci un pas în afara convingerilor, definițiilor și punctelor de vedere generale, care ne opresc să fim tot ceea ce putem fi. Sensul tău nu este despre cât de imperfect eşti, sau despre cum să te repari (asta ai încercat destul pâna acum), ci despre accesul la măreția şi lumina din tine şi despre perfecțiunea ta. Și mai ales este o poveste despre minte, şi despre suflet. TU, ce duci în spate? Despre ce este viața ta? Cum ar fi să fie despre pace, împlinire, armonie, dragoste și prosperitate? Cum ar fi să stii că esti deja întreg, complet și perfect și că nu mai trebuie să te străduiesti să te „repari” sau să te ascunzi? Trăiește o experiență grandioasă descoperindu-te pe tine însuți, cu ceea ce eşti sau vrei sa fii. Fă-ți acest dar de preț. E momentul sa-ți primești viața cu mai multă iubire, acceptare şi bucurie, cu drag Valentin.

joi, 17 octombrie 2013

Ai grija de mintea, trupul si sufletul tau!

  Optimismul este o caracteristica personala si de el depinde reusita in viata si propria fericire.

    Desi lumea in care traim astazi se bazeaza foarte mult pe “imagine”, acesta nu este singurul lucru pentru care sa ne ingrijim de propria persoana cu regularitate.

    Stim, cu siguranta, ca frumusetea sufleteasca este de neinlocuit fiind cea care poate spori constant si cea pentru care iubim si admiram oamenii. Insa, daca putem avea un suflet frumos intr-un trup ingrijit, de ce nu?
Ingrijirea personala nu tine cont de virsta, de starea sufleteasca, de inaltime, kilograme sau profesie. Tine doar de respectul pe care il avem fata de propria persoana.
    Cu totii avem zile bune si zile mai putin bune, zile in care ne trezim cu “fata la cearceaf” sau zile pe care pur si simplu vrem sa le stergem cu buretele din existenta noastra. Unul din regretele pe care ar trebui sa le avem legat de aceste zile proaste este ca atunci nu ne “arde” sa avem grija de sufletul nostru, de aspectul nostru exterior si chiar de mintea noastra. Timpul pe care il pierdem “blocati” in acest punct nu ni-l inapoiaza nimeni. Si, din pacate, sufletul nostru si trupul nostru nu pot “striga”: Ai grija de mine si azi si maine si mereu! Ar fi ideal sa ne obisnuim cu o rutina in ceea ce priveste ingijirea noastra: sa avem grija de sanatatea noastra, sa facem miscare, chiar daca mergem doar la o plimbare usoara, sa cantam, sa dansam, sa mancam sanatos, sa citim si sa ne uitam la lucruri care ne fac placere, sa ne intalnim cu prietenii, sa ne ingrijim de aspectul nostru exterior, de corpul nostru, sa reusim sa ne incarcam doar cu energie pozitiva, sa ne bucuram de lucrurile mici si simple pentru ca ele constituie esenta.
   Sunt citeva amanunte pe care nu ar trebui le uitam niciodata atunci cind vrem sa ne ridicam moralul, si nu numai, incercam sa imbunatatim tot ceea ce avem, ne exploatam la maxim atuurile.

Nu uitati sa zimbiti!

Un zambet frumos si sanatos face mai mult decat credem. Si ca sa aratam bine, incercam sa zimbim cat mai des. Zambetul, ne face mai frumosi, ne ajuta inima sa functioneze corect, ne lumineaza chipul si ne pune in valoare!

"Nu exista femei urate, ci doar femei neingrijite." - @Valentin Dragomir

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu