Trezirea CONȘTIINȚEI înseamnă autocunoaștere şi dezvoltare personală, experiența de a fi întreg, complet și perfect; un mare potențial de inspirație. Să faci un pas în afara convingerilor, definițiilor și punctelor de vedere generale, care ne opresc să fim tot ceea ce putem fi. Sensul tău nu este despre cât de imperfect eşti, sau despre cum să te repari (asta ai încercat destul pâna acum), ci despre accesul la măreția şi lumina din tine şi despre perfecțiunea ta. Și mai ales este o poveste despre minte, şi despre suflet. TU, ce duci în spate? Despre ce este viața ta? Cum ar fi să fie despre pace, împlinire, armonie, dragoste și prosperitate? Cum ar fi să stii că esti deja întreg, complet și perfect și că nu mai trebuie să te străduiesti să te „repari” sau să te ascunzi? Trăiește o experiență grandioasă descoperindu-te pe tine însuți, cu ceea ce eşti sau vrei sa fii. Fă-ți acest dar de preț. E momentul sa-ți primești viața cu mai multă iubire, acceptare şi bucurie, cu drag Valentin.

marți, 1 octombrie 2013

Azi sunt fericit pentru ca...

Inainte nu spuneam prea des ca sunt fericit. Cred ca e un termen prea folosit in ultimul timp. Sa fim bine, sa zambim, sa ne simtim bine in compania unor prieteni, sa nu avem griji nu inseamna neaparat ca suntem fericiti. Cel mai des ma gandesc la asta fix in momentele cele mai grele, in care caut portita spre lucrurile care ma fac sa ma simt multumit, recunoscator.
Sa incerc sa fac o alta lista aici e putin cam dificil, mai ales pentru ca nici o zi nu este identica. Mi-e teama ca voi uita multe si, pe de alta parte, ca o sa iasa prea lunga.
Asadar azi sunt multumit ca pot: sa rad din orice, fara un motiv anume, sa ma trezesc in fiecare zi si sa traiesc; sa ies in natura, sa ma intind pe iarba si sa ascult, sa ma duc in oraselul copiilor si sa ma simt iarasi copil,  sa imi fie apreciata munca, sa pot sa ii ajut pe cei mai ghinionisti, sa spun mereu ceea ce simt, chiar daca nu mereu e usor, sa intalnesc oameni frumosi de la care am ce invata, sa iubesc si sa fiu iubit, sub toate formele; sa ascult muzica si sa dansez singur acasa in oglinda fara sa imi pese de nimic, sa nu imi fac asteptari mari si sa fiu surprins, sa pot sa ajut, oricand, oriunde, oricum; sa treaca anii si unii oameni sa nu ma uite si prieteniile sa ramana la fel, sa observ ca in jurul meu sunt mai multe zambete si mai putine certuri.

Sa vad zambetul unui copil, privirea unei batrane pierdute pe care o ajuti sa se orienteze, sa simti imbratisarea prietenului pe care nu l-ai mai vazut de mult timp, sa meditez dimineata in care afara e soare si sa profit din plin de ziua petrecuta in natura… Astazi, acum si aici sunt fericit ca traiesc!
Intrebare: Ce te face fericit, astazi, acum?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu