Trezirea CONȘTIINȚEI înseamnă autocunoaștere şi dezvoltare personală, experiența de a fi întreg, complet și perfect; un mare potențial de inspirație. Să faci un pas în afara convingerilor, definițiilor și punctelor de vedere generale, care ne opresc să fim tot ceea ce putem fi. Sensul tău nu este despre cât de imperfect eşti, sau despre cum să te repari (asta ai încercat destul pâna acum), ci despre accesul la măreția şi lumina din tine şi despre perfecțiunea ta. Și mai ales este o poveste despre minte, şi despre suflet. TU, ce duci în spate? Despre ce este viața ta? Cum ar fi să fie despre pace, împlinire, armonie, dragoste și prosperitate? Cum ar fi să stii că esti deja întreg, complet și perfect și că nu mai trebuie să te străduiesti să te „repari” sau să te ascunzi? Trăiește o experiență grandioasă descoperindu-te pe tine însuți, cu ceea ce eşti sau vrei sa fii. Fă-ți acest dar de preț. E momentul sa-ți primești viața cu mai multă iubire, acceptare şi bucurie, cu drag Valentin.

marți, 1 octombrie 2013

Cuvinte magice - Calm si liniste.

De astazi voi incepe sa scriu un nou tip de articol, care se va numi Cuvinte magice. Cuvintele magice sunt cuvinte simple, dar aprofundarea intelesului lor are efect miraculos asupra fiintei umane.

Calm 
si liniste.

      Din ce motiv aceste doua cuvinte sunt magice? Deoarece daca  vei deprinde obiceiul de a trai in calm si liniste, vei capata echilibrul energetic de care toti avem nevoie. Si daca vei capata un bun echilibru energetic, asta te va ajuta enorm sa depasesti toate problemele ivite. Desigur, depasirea lor o vei realiza numai cu ajutorul Lui Dumnezeu (fiecare cu al lui - sa nu uiti ca uniunea ta cu Dumnezeul tau te face puternic - eu pe al meu il numesc Univers, in fond sunt acelasi lucru! 
Increderea in tine, bazata pe o credinta extrem de puternica in Dumnezeu(Univers) reprezinta garantia reusitei in viata pentru orice fiinta umana. Universul vrea ca tu sa reusesti! Gandestete la ordinea universala, de ce trebuie sa fie viata ta un haos!???

Ce semnifica pentru tine reusita in viata? Recunoastere, sanatate, bani, dragoste, succes?

Le poti avea pe toate, cu o singura conditie - sa crezi, deoarece puterea omului vine din credinta. Si avand putere, destinul tau va fi de acum orientat pe traiectoria sansei. Diferenta dintre "sansa" si "noroc" este data de tine insuti. Sansa constituie legea probabilitatilor in actiune (implica-te, actioneaza, iar probabilitatea ca sansa sa apara in viata ta creste), in timp ce norocul apare ca ceva de genul unui bilet castigator la loto sau un castig la cazino. Dar viata ta nu este un joc de noroc, o loterie la care astepti biletul castigator sau o partida la cazino. Incat, sansa ta va fi norocul programat de tine insuti prin efortul tau de a te autodepasi, ceea ce iti va permite sa ai tot ceea ce vrei in aceasta lume.

Victor Hugo a spus: "dupa ce ai facut tot ceea ce ai putut, culca-te si dormi. Dumnezeu(Universul) este treaz."

Si astfel, a-ti trai viata sub semnul credintei devine o modalitate sigura de captare a succesului in viata ta, deoarece drumul autocunoasterii - singurul care iti va permite sa fii tu insuti - poate fi comparat cu cel al credintei. Iar cel care le imbina pe acestea doua ajunge sa fie stapan pe viata lui.

Desigur, subliniez ca Marele Stapan al vietii tale, inaintea ta este Universul(Dumnezeu - cum vrei sa-i spui). Descoperire esentiala pe care a facut-o omul este aceea ca afland drumul credintei si pe cel al autocunoasterii il poate descoperi pe Dumnezeu si pe el insusi. Aminteste-ti detiparul tau mental in care Dumnezeu si cu tine trebuie sa se alature pentru ca tu sa poti obtine echilibrul necesar unei vieti de succes. Este acel echilibru generat de credinta, asa cum iti spuneam si mai inainte.

Asadar calm si liniste!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu