Trezirea CONȘTIINȚEI înseamnă autocunoaștere şi dezvoltare personală, experiența de a fi întreg, complet și perfect; un mare potențial de inspirație. Să faci un pas în afara convingerilor, definițiilor și punctelor de vedere generale, care ne opresc să fim tot ceea ce putem fi. Sensul tău nu este despre cât de imperfect eşti, sau despre cum să te repari (asta ai încercat destul pâna acum), ci despre accesul la măreția şi lumina din tine şi despre perfecțiunea ta. Și mai ales este o poveste despre minte, şi despre suflet. TU, ce duci în spate? Despre ce este viața ta? Cum ar fi să fie despre pace, împlinire, armonie, dragoste și prosperitate? Cum ar fi să stii că esti deja întreg, complet și perfect și că nu mai trebuie să te străduiesti să te „repari” sau să te ascunzi? Trăiește o experiență grandioasă descoperindu-te pe tine însuți, cu ceea ce eşti sau vrei sa fii. Fă-ți acest dar de preț. E momentul sa-ți primești viața cu mai multă iubire, acceptare şi bucurie, cu drag Valentin.

vineri, 9 ianuarie 2015

Creația şi drumul spre fericire

Când creezi nu cauți aprobare, nici faimă şi nici bani!
Nu creezi să fii aprobat. Faci ce-ți place pentru că-ți place. Eşti tu însuți şi faci ce-ți place!
Să nu te laşi descurajat de obiecţiile pe care le-ar putea stârni ideile tale sau lucrările tale nu-i uşor şi nici simplu.
Fiecare din noi a fost descurajat, unii şi-au descoperit cauzele descurajării, alţii nu; un singur lucru este cert: când eşti „la pământ” parcă nici un îndemn sau motivaţie nu mai sunt eficiente.

Unul din elementele care ne lipseşte când suntem căzuţi în descurajare e tocmai dorinţa de a ne ridica şi de a continua. 
Uneori şi din răzbunare faţă de noi stăm acolo, pentru că vrem în acest fel să ne pedepsim, alte ori rămânem acolo din cauza epuizării. 
Sunt cazuri în care căzătura e aşa de mare încât apare o formă de şoc şi avem nevoie de timp ca să ne repoziţionăm. Oricum, să te ridici din descurajare e un semn al maturităţii psihice, spirituale şi fizice.

Eu zic mereu înainte, zâmbind şi înfruntând orice obstacol. Mereu spre ceea ce-ți doreşti fii, să ajungi, să devii!

O conştiinţă invulnerabilă.

Omul înţelept este acela care nu-şi consumă energia cu lucruri pentru care nu este potrivit; dar şi mai înţelept este acela care, dintre lucrurile pe care ştie să le facă bine, le alege şi le face cu stăruinţă pe cele pe care le ştie cel mai bine.

Scopul este să fim fericiți. Nu se poate ajunge la asta decât foarte încet. Trebuie stăruit în fiecare zi.
Să fim înțelepți, zic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu